Voimassa
Osakeyhtiö
Somerpalo Food Solutions Oy
Y-tunnus: 3562096-3
EUID: FIFPRO.3562096-3
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen
Rekisteröintipäivä
03.09.2025
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
03.09.2025
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
KaupparekisteriRekisterissä
12.09.2025 – nykyhetki
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
12.09.2025 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisteröimätön
03.09.2025 – 11.09.2025
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
03.09.2025 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
03.09.2025 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Somerpalo Food Solutions Oy (Y-tunnus: 3562096-3) on vuonna 2025 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HELSINKI. Yrityksen päätoimialana on muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Somerpalo Food Solutions Oy tarjoaa muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen palveluita ja tuotteita HELSINKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
Pitäjänmäentie 20, 00380 HELSINKI
Samankaltaisia yrityksiä
Jonathan Ravintolapalvelut Oy
1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat
Iatrodata OY
0100571-9 • ESPOO • Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen
UNIQ-Entertainment agency Oy
1700517-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
Eurofins Viljavuuspalvelu Oy
0115896-9 • MIKKELI • Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen
Indiska 1901 OY
1700137-6 • HELSINKI • Kankaiden vähittäiskauppa
Kala- ja Vesitutkimus Oy
0109568-9 • KLAUKKALA • Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen
Oy JRB-Tukku Ab
1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa
Ab Aquatex Oy
1700097-1 • NÄRPIÖ • Pesulapalvelut yrityksille
Satapatti Oy
0545922-4 • TURKU • Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen