Voimassa
Osakeyhtiö
Hemlo Oy
Y-tunnus: 3518303-8
EUID: FIFPRO.3518303-8
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Teollinen muotoilu ym.
Rekisteröintipäivä
13.03.2025
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
13.03.2025
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
25.04.2025 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
24.04.2025 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisteröimätön
13.03.2025 – 23.04.2025
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
13.03.2025 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
07.03.2025 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Hemlo Oy (Y-tunnus: 3518303-8) on vuonna 2025 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on ESPOO. Yrityksen päätoimialana on teollinen muotoilu ym.. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Reittimäki, 02300 ESPOO. Hemlo Oy tarjoaa teollinen muotoilu ym. palveluita ja tuotteita ESPOOn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
KäyntiosoiteYhteinen
Reittimäki 12, porras B, 02300 ESPOO
PostiosoiteYhteinen
Reittimäki 12, porras B, 02300 ESPOO
Samankaltaisia yrityksiä
Slow Music Design Oy
1701464-4 • ESPOO • Äänitysstudiot; äänitteiden ja musiikin kustantaminen
Oy JRB-Tukku Ab
1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa
Aagaman Oy
1701205-9 • ESPOO • Ravintolat
Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy
1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus
Creadesign Oy
0472031-2 • VIHTI • Teollinen muotoilu ym.
Mikvi Oy
1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta
SK-Autosound Oy
1700795-4 • ESPOO • Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)
Ergoplan Oy
0420189-7 • HELSINKI • Teollinen muotoilu ym.
Kiinteistö Oy Espoon Mikkelänkallio 18
1700544-9 • ESPOO • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus