Voimassa
Osakeyhtiö

Amoe Oy

Y-tunnus: 3460362-7

EUID: FIFPRO.3460362-7

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Muu liikkeenjohdon konsultointi

Rekisteröintipäivä

02.07.2024

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

02.07.2024

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

03.03.2025 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

05.07.2024 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

05.07.2024 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisteröimätön

02.07.2024 – 04.07.2024

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

02.07.2024 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Amoe Oy (Y-tunnus: 3460362-7) on vuonna 2024 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on VANTAA. Yrityksellä on 1 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on muu liikkeenjohdon konsultointi. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kairakuja, c/o Amoe Oy, 01650 VANTAA. Amoe Oy tarjoaa muu liikkeenjohdon konsultointi palveluita ja tuotteita VANTAAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Käyntiosoite
Yhteinen

c/o Amoe Oy, Kairakuja 3, porras B, 01650 VANTAA

Samankaltaisia yrityksiä

PALA JA PAINIKE OY

1700065-6 • LUUMÄKI • Ruokakioskit

Arposuo Consulting Oy

1700133-3 • RIIHIMÄKI • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Altamar Oy

1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi

BMI Suomi Oy

0100573-5 • VANTAA • Muualla luokittelemattomien ei-metallisten mineraalituotteiden valmistus

Suomenlinnan Sijoituspalvelu Oy

1701434-5 • HELSINKI • Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta

Oy Alma Group Hotels Ab

1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat

Sunark Oy

0100369-2 • HELSINKI • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Taideosuuskunta Tsuumi

1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus