Voimassa
Osakeyhtiö

Pirjon Pakarin Konditoria Ylivieska Oy

Y-tunnus: 3331300-3

EUID: FIFPRO.3331300-3

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Kahvilat ja kahvibaarit

Rekisteröintipäivä

13.12.2022

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

13.12.2022

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

25.01.2023 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

24.01.2023 – nykyhetki

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

01.01.2023 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisteröimätön

13.12.2022 – 23.01.2023

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

13.12.2022 – nykyhetki

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

01.12.2022 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Pirjon Pakarin Konditoria Ylivieska Oy (Y-tunnus: 3331300-3) on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on SEINÄJOKI. Yrityksellä on 3 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on kahvilat ja kahvibaarit. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Pirjon Pakarin Konditoria Ylivieska Oy tarjoaa kahvilat ja kahvibaarit palveluita ja tuotteita SEINÄJOKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Postiosoite
Yhteinen

Leipurinkatu 1, 60320 SEINÄJOKI

Samankaltaisia yrityksiä

Oy Alma Group Hotels Ab

1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat

Huoltoasema I. Friberg Oy

0204560-8 • SALO • Kahvilat ja kahvibaarit

Kipsakka Ky Anttila

0459680-9 • KURIKKA • Kahvilat ja kahvibaarit

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

ZM Entertainment Oy Ltd

1700023-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

Arsalin Oy

0153810-1 • SEINÄJOKI • Muiden orgaanisten peruskemikaalien valmistus

Suomen Laatutontit Oy

0154075-4 • SEINÄJOKI • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

PALA JA PAINIKE OY

1700065-6 • LUUMÄKI • Ruokakioskit

Osuuskunta Informaatiokirjakauppa

0166877-4 • POJANLUOMA • Muut palvelut liike-elämälle

A-Liha Jyväskylä Oy

0109283-2 • SEINÄJOKI • Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)