Voimassa
Osakeyhtiö
Vixen Panimo Oy
Y-tunnus: 3216006-8
EUID: FIFPRO.3216006-8
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Oluen valmistus
Rekisteröintipäivä
03.06.2021
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
03.06.2021
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Verkkosivut
Rekisterimerkinnät
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
01.07.2021 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
30.06.2021 – nykyhetki
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
30.06.2021 – 01.11.2023
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
30.06.2021 – 31.10.2023
KaupparekisteriRekisteröimätön
03.06.2021 – 29.06.2021
Yrityksen kuvaus
Vixen Panimo Oy (Y-tunnus: 3216006-8) on vuonna 2021 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on SEINÄJOKI. Yrityksellä on 4 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on oluen valmistus. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.vixenpanimo.fi. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Katajalaaksonkatu, 60320 SEINÄJOKI. Vixen Panimo Oy tarjoaa oluen valmistus palveluita ja tuotteita SEINÄJOKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
KäyntiosoiteYhteinen
Katajalaaksonkatu 5, porras E, 60320 SEINÄJOKI
Samankaltaisia yrityksiä
Asunto Oy Perkkaankulma
0102438-9 • SEINÄJOKI • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Altamar Oy
1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi
Lammin Sahti Oy
0600092-5 • LAMMI • Oluen valmistus
Pyynikin Brewing Oy
1587060-7 • TAMPERE • Oluen valmistus
Oy JRB-Tukku Ab
1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa
Oy Alma Group Hotels Ab
1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat
Arsalin Oy
0153810-1 • SEINÄJOKI • Muiden orgaanisten peruskemikaalien valmistus
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus
Oy Hartwall Ab
0213454-7 • HELSINKI • Oluen valmistus
Oy Sinebrychoff Ab
0113951-4 • KERAVA • Oluen valmistus