Voimassa
Osakeyhtiö

Lasse ja Virpi Rusi Oy

Y-tunnus: 3146642-8

EUID: FIFPRO.3146642-8

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Ravintolat

Rekisteröintipäivä

10.07.2020

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

10.07.2020

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Kaupparekisteri
Rekisterissä

21.07.2020 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

21.07.2020 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisteröimätön

10.07.2020 – 20.07.2020

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

10.07.2020 – nykyhetki

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

10.07.2020 – nykyhetki

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

10.07.2020 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Lasse ja Virpi Rusi Oy (Y-tunnus: 3146642-8) on vuonna 2020 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on JYVÄSKYLÄ. Yrityksellä on 5 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on ravintolat. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Voionmaankatu, 40700 JYVÄSKYLÄ. Lasse ja Virpi Rusi Oy tarjoaa ravintolat palveluita ja tuotteita JYVÄSKYLÄn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Käyntiosoite
Yhteinen

Voionmaankatu 34, 40700 JYVÄSKYLÄ

Postiosoite
Yhteinen

Voionmaankatu 34, 40700 JYVÄSKYLÄ

Samankaltaisia yrityksiä

Oy Alma Group Hotels Ab

1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat

Altamar Oy

1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Kiinteistö Oy Karvaamokuja 3

0119188-1 • JYVÄSKYLÄ • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

Taideosuuskunta Tsuumi

1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet

PALA JA PAINIKE OY

1700065-6 • LUUMÄKI • Ruokakioskit

Jonathan Ravintolapalvelut Oy

1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat

Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus

Oy Botta Ab

0107100-3 • HELSINKI • Ravintolat

Ravintola Torisali Oy

0115236-4 • HELSINKI • Ravintolat

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus