Voimassa
Osakeyhtiö
Korson Pizzapalvelu Sero Oy
Y-tunnus: 2608590-3
EUID: FIFPRO.2608590-3
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Ravintolat
Rekisteröintipäivä
28.02.2014
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
28.02.2014
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
08.05.2014 – nykyhetki
TyönantajarekisteriRekisterissä
01.05.2014 – 30.09.2018
KaupparekisteriRekisterissä
08.04.2014 – nykyhetki
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
01.04.2014 – 30.09.2018
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
01.04.2014 – 30.09.2018
KaupparekisteriRekisteröimätön
28.02.2014 – 07.04.2014
Yrityksen kuvaus
Korson Pizzapalvelu Sero Oy (Y-tunnus: 2608590-3) on vuonna 2014 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on VANTAA. Yrityksellä on 11 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on ravintolat. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Korson Pizzapalvelu Sero Oy tarjoaa ravintolat palveluita ja tuotteita VANTAAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
Korsontie 5, 01450 VANTAA
Yrityksen tilanne
SelvitystilassaPRH
28.11.2022
Samankaltaisia yrityksiä
Suomenlinnan Sijoituspalvelu Oy
1701434-5 • HELSINKI • Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta
Oy Botta Ab
0107100-3 • HELSINKI • Ravintolat
Mikvi Oy
1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta
Kiinteistö Oy Vantaan Harajuurenkartano
1701591-1 • VANTAA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Oy Alma Group Hotels Ab
1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat
Jonathan Ravintolapalvelut Oy
1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat
Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy
1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus
Ravintolayhtymä Halinen & Nuppuvaara
0105435-0 • HELSINKI • Ravintolat
Krokodil Oy
0110309-5 • ESPOO • Ravintolat
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus