Voimassa
Osakeyhtiö
Pyhä Ketsuppi Oy
Y-tunnus: 2379174-9
EUID: FIFPRO.2379174-9
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Ravintolat
Rekisteröintipäivä
22.12.2010
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
22.12.2010
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
KaupparekisteriRekisterissä
15.02.2011 – nykyhetki
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
21.01.2011 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisteröimätön
22.12.2010 – 14.02.2011
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
22.12.2010 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
14.12.2010 – nykyhetki
TyönantajarekisteriRekisterissä
14.12.2010 – 30.04.2017
Yrityksen kuvaus
Pyhä Ketsuppi Oy (Y-tunnus: 2379174-9) on vuonna 2010 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on SEINÄJOKI. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on ravintolat. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Vaakamestarinkatu, 60100 SEINÄJOKI. Pyhä Ketsuppi Oy tarjoaa ravintolat palveluita ja tuotteita SEINÄJOKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
KäyntiosoiteYhteinen
Vaakamestarinkatu 2, 60100 SEINÄJOKI
PostiosoiteYhteinen
Vaakamestarinkatu 2, 60100 SEINÄJOKI
Samankaltaisia yrityksiä
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
ZM Entertainment Oy Ltd
1700023-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut
Asunto Oy Perkkaankulma
0102438-9 • SEINÄJOKI • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Oy Botta Ab
0107100-3 • HELSINKI • Ravintolat
Jonathan Ravintolapalvelut Oy
1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat
Oy JRB-Tukku Ab
1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa
Krokodil Oy
0110309-5 • ESPOO • Ravintolat
GF Finance Oy
0108432-2 • OULU • Ravintolat
Villa Sisarpirtti Oy
1700321-6 • POJANLUOMA • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
A-Liha Jyväskylä Oy
0109283-2 • SEINÄJOKI • Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)