Voimassa
Avoin yhtiö

Uzun Avoin yhtiö

Y-tunnus: 1707174-5

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Ravintolat

Rekisteröintipäivä

22.05.2001

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

22.05.2001

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Nimihistoria

Aputoiminimi
Pizzeria Parmesan

24.09.2014

Toiminimi
Uzun Avoin yhtiö

28.06.2001

Rekisterimerkinnät

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

01.09.2014 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

28.06.2001 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

23.05.2001 – nykyhetki

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

23.05.2001 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisteröimätön

22.05.2001 – 27.06.2001

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

15.05.2001 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Uzun Avoin yhtiö (Y-tunnus: 1707174-5) on vuonna 2001 perustettu avoin yhtiö, jonka kotipaikka on HELSINKI. Yrityksellä on 24 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on ravintolat. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Väinö Auerinkatu, 00560 HELSINKI. Uzun Avoin yhtiö tarjoaa ravintolat palveluita ja tuotteita HELSINKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Käyntiosoite
Yhteinen

Väinö Auerinkatu 3, 00560 HELSINKI

Postiosoite
Yhteinen

Vallesmannintie 25, porras A, 00740 HELSINKI

Samankaltaisia yrityksiä

PrimaClean Oy

1700010-3 • KERAVA • Kiinteistöjen siivous

Krokodil Oy

0110309-5 • ESPOO • Ravintolat

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Kalljärven Vesiosuuskunta

1700132-5 • HELSINKI • Viemäri- ja jätevesihuolto

Tiitta Oy

0140964-1 • TURKU • Ravintolat

Lomanauvo Oy

0135708-7 • PÄRNÄINEN • Ravintolat

Pizzeria Dennis Oy

0140357-3 • KAARINA • Ravintolat

GF Finance Oy

0108432-2 • OULU • Ravintolat

Jonathan Ravintolapalvelut Oy

1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat