Voimassa
Osakeyhtiö
Soise Oy
Y-tunnus: 1613819-4
EUID: FIFPRO.1613819-4
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Muut koulutusta antavat yksiköt
Rekisteröintipäivä
24.08.2000
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
24.08.2000
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Verkkosivut
Rekisterimerkinnät
TyönantajarekisteriRekisterissä
01.07.2008 – 05.03.2024
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
24.08.2000 – nykyhetki
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
24.08.2000 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
13.07.2000 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
30.06.2000 – 31.12.2023
Yrityksen kuvaus
Soise Oy (Y-tunnus: 1613819-4) on vuonna 2000 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HELSINKI. Yrityksellä on 25 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on muut koulutusta antavat yksiköt. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.olook.fi. Soise Oy tarjoaa muut koulutusta antavat yksiköt palveluita ja tuotteita HELSINKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
Ainonkatu 4, porras C, as. 36, 00100 HELSINKI
Samankaltaisia yrityksiä
Emmika Oy
1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta
Indiska 1901 OY
1700137-6 • HELSINKI • Kankaiden vähittäiskauppa
Lieksan Lasten ja Nuorten Taidekoulun kannatusyhdistys ry
0432225-0 • Muut koulutusta antavat yksiköt
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
Ab Aquatex Oy
1700097-1 • NÄRPIÖ • Pesulapalvelut yrityksille
PrimaClean Oy
1700010-3 • KERAVA • Kiinteistöjen siivous
JOWIMA Oy
0401682-7 • KURIKKA • Muut koulutusta antavat yksiköt
Masadex Oy
1700312-8 • HELSINKI • Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta
Mikvi Oy
1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus