Voimassa
Osakeyhtiö

Keltasiipi Oy

Y-tunnus: 1575191-5

EUID: FIFPRO.1575191-5

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely

Rekisteröintipäivä

20.01.2000

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

20.01.2000

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

01.04.2005 – nykyhetki

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

19.02.2004 – nykyhetki

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

01.02.2004 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

20.01.2000 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

28.12.1999 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Keltasiipi Oy (Y-tunnus: 1575191-5) on vuonna 2000 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on KÖYLIÖ. Yrityksellä on 25 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Keltasiipi Oy tarjoaa siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely palveluita ja tuotteita KÖYLIÖn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Postiosoite
Yhteinen

Luvalahdentie 125, 27710 KÖYLIÖ

Samankaltaisia yrityksiä

Suomen Puunvienti Oy

0114404-9 • PANELIA • Metsätaloutta palveleva toiminta

Suomen Paikallismediat Oy

0112369-4 • EURA • Mainostoimistot

Naapurin Maalaiskana Oy

2644740-9 • LIETO AS • Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely

Raulan Saha, Silvola & Kumpp.

0132200-1 • HINNERJOKI • Puun sahaus, höyläys ja kyllästys

Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus

ZM Entertainment Oy Ltd

1700023-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

Altamar Oy

1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Atria-Chick Oy

1887132-2 • NURMO • Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely