Voimassa
Asunto-osakeyhtiö
Asunto Oy Hämeenlinnan Kullervon Kolmoset
Y-tunnus: 1548210-2
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Rekisteröintipäivä
26.08.1999
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
26.08.1999
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
26.08.1999 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
06.08.1999 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Asunto Oy Hämeenlinnan Kullervon Kolmoset (Y-tunnus: 1548210-2) on vuonna 1999 perustettu asunto-osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HÄMEENLINNA. Yrityksellä on 26 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Asunto Oy Hämeenlinnan Kullervon Kolmoset tarjoaa asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta palveluita ja tuotteita HÄMEENLINNAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
c/o Wanajan Isännöinti Oy, Hämeentie 4, 13200 HÄMEENLINNA
Samankaltaisia yrityksiä
Asunto Oy Koirasaarentie 3
0119076-6 • HÄMEENLINNA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Asunto Oy Varkauden Kotipihlaja
1700323-2 • VARKAUS • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Asunto Oy Savelantie 3
0121898-4 • HÄMEENLINNA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Asunto Oy Oulun Pesätie 2
1700679-1 • OULU • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy
1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus
Porin Tiehuolto Oy
0137122-5 • HÄMEENLINNA • Tieliikenteen tavarankuljetus
Emmika Oy
1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta
Asunto Oy Helsingintie 24
0127240-3 • PAROLA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Asunto Oy Nurmijärven Tähtitori
1700476-1 • KLAUKKALA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus