Voimassa
Avoin yhtiö

Sep - Pel Ravintolat, avoin yhtiö

Y-tunnus: 1493700-5

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Ravintolat

Rekisteröintipäivä

08.10.1998

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

08.10.1998

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Nimihistoria

Toiminimi
Sep - Pel Ravintolat, avoin yhtiö

24.08.2001

Toiminimi
Kyläravintola Padas Wille, avoin yhtiö

16.10.1998 - 23.08.2001

Rekisterimerkinnät

Kaupparekisteri
Rekisterissä

16.10.1998 – nykyhetki

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

13.10.1998 – 06.11.2002

Arvonlisäverovelvollisuus
Liiketoiminnasta alv-velvollinen

13.10.1998 – 31.10.2002

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

13.10.1998 – 31.10.2002

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

08.10.1998 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Sep - Pel Ravintolat, avoin yhtiö (Y-tunnus: 1493700-5) on vuonna 1998 perustettu avoin yhtiö, jonka kotipaikka on KANGASALA. Yrityksellä on 27 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on ravintolat. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Sep - Pel Ravintolat, avoin yhtiö tarjoaa ravintolat palveluita ja tuotteita KANGASALAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Postiosoite
Yhteinen

Kangasalantie 2, 36220 KANGASALA

Samankaltaisia yrityksiä

Hämeen Kivituote Oy

0147834-8 • KANGASALA • Kiven leikkaaminen, muotoilu ja viimeistely

Jonathan Ravintolapalvelut Oy

1700216-8 • HELSINKI • Ravintolat

Oy Dorado Ab

0147827-6 • KANGASALA • Tekstiilien, vaatteiden, jalkineiden ja nahkavalmisteiden agentuuritoiminta

Avecra Oy

0110858-2 • HELSINKI • Ravintolat

Oy Alma Group Hotels Ab

1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat

Asunto Oy Tampereen Actif

0106272-1 • KANGASALA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Krokodil Oy

0110309-5 • ESPOO • Ravintolat

PALA JA PAINIKE OY

1700065-6 • LUUMÄKI • Ruokakioskit

Nemarco Oy

0111952-1 • VEHKAJÄRVI • Kiinteistönhoito

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus