Voimassa
Osakeyhtiö
Asianajotoimisto Jyri Sarpaniemi Oy
Y-tunnus: 1443367-5
EUID: FIFPRO.1443367-5
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Asianajotoimistot
Rekisteröintipäivä
29.01.1998
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
29.01.1998
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
03.03.1998 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
29.01.1998 – nykyhetki
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
29.01.1998 – nykyhetki
TyönantajarekisteriRekisterissä
01.01.1998 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
01.12.1997 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Asianajotoimisto Jyri Sarpaniemi Oy (Y-tunnus: 1443367-5) on vuonna 1998 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HELSINKI. Yrityksellä on 27 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on asianajotoimistot. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Asianajotoimisto Jyri Sarpaniemi Oy tarjoaa asianajotoimistot palveluita ja tuotteita HELSINKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
Yrjönkatu 36, porras A, 00100 HELSINKI
Samankaltaisia yrityksiä
Semiwool Oy
1700453-4 • HELSINKI • Elokuvien, videoiden ja televisio-ohjelmien tuotanto
Avoin Tuotantoyhtiö Beat Back
1700249-1 • HELSINKI • Ääni-, kuva- ja atk-tallenteiden tuotanto
Asianajotoimisto Juntura & Määttä Oy
0210546-3 • ROVANIEMI • Asianajotoimistot
Mikvi Oy
1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta
Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen Oy
0216701-5 • SEINÄJOKI • Asianajotoimistot
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
PrimaClean Oy
1700010-3 • KERAVA • Kiinteistöjen siivous
Oy Alma Group Hotels Ab
1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat
ZM Entertainment Oy Ltd
1700023-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus