Voimassa
Asunto-osakeyhtiö

Asunto Oy Anjalankatu 17

Y-tunnus: 0817321-3

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Rekisteröintipäivä

30.10.1990

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

30.10.1990

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

30.10.1990 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

28.02.1990 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Asunto Oy Anjalankatu 17 (Y-tunnus: 0817321-3) on vuonna 1990 perustettu asunto-osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HEINOLA. Yrityksellä on 35 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen verkkosivut löytyvät osoitteesta http://www.isannointi-tilitoimisto.com. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Anjalankatu, 18130 HEINOLA. Asunto Oy Anjalankatu 17 tarjoaa asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta palveluita ja tuotteita HEINOLAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Käyntiosoite
Yhteinen

Anjalankatu 17, 18130 HEINOLA

Postiosoite
Yhteinen

c/o ISÄNNÖINTI & TILITOIMISTOKESKU, SILTAKATU 19, porras L, as. 5 , 18100 HEINOLA

Samankaltaisia yrityksiä

Mikvi Oy

1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta

PS Service Oy

1700577-2 • NIVALA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Asunto Oy Oulun Pesätie 2

1700679-1 • OULU • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Asunto Oy Lahden Paavolankartano

1701172-6 • LAHTI • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

PALA JA PAINIKE OY

1700065-6 • LUUMÄKI • Ruokakioskit

TMB Cinema Oy

1701158-2 • HEINOLA • Elokuvien esittäminen

Oy Alma Group Hotels Ab

1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat

Nevalan Kiinteistö Oy

0120570-2 • HEINOLA KK • Asuntojen vuokraus

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus