Voimassa
Osakeyhtiö
Rattahanoja Oy
Y-tunnus: 0796631-8
EUID: FIFPRO.0796631-8
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Broilerien tuotanto
Rekisteröintipäivä
11.05.1990
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
11.05.1990
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
09.10.1995 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
01.10.1995 – nykyhetki
TyönantajarekisteriRekisterissä
01.10.1995 – 30.06.2018
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
11.05.1990 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
15.11.1989 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Rattahanoja Oy (Y-tunnus: 0796631-8) on vuonna 1990 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on NURMO. Yrityksellä on 35 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on broilerien tuotanto. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kujapenttiläntie, 60550 NURMO. Rattahanoja Oy tarjoaa broilerien tuotanto palveluita ja tuotteita NURMOn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
KäyntiosoiteYhteinen
Kujapenttiläntie 8, 60550 NURMO
PostiosoiteYhteinen
Kujapenttiläntie 8, 60550 NURMO
Samankaltaisia yrityksiä
Suomen Broiler Oy
0135104-8 • MASKU • Broilerien tuotanto
Arsalin Oy
0153810-1 • SEINÄJOKI • Muiden orgaanisten peruskemikaalien valmistus
Myllymäen Broileri Oy
0139183-2 • RUSKO • Broilerien tuotanto
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
VKN Kiinteistöt Oy
0115942-7 • SEINÄJOKI • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
AgriNisu Oy
0505746-0 • HUITTINEN • Broilerien tuotanto
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus
Altamar Oy
1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi
Asunto Oy Perkkaankulma
0102438-9 • SEINÄJOKI • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
A-Liha Jyväskylä Oy
0109283-2 • SEINÄJOKI • Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)