Voimassa
Osakeyhtiö

Kankaan Broiler Oy

Y-tunnus: 0732044-5

EUID: FIFPRO.0732044-5

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Kananmunien tuotanto

Rekisteröintipäivä

22.02.1989

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

22.02.1989

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Nimihistoria

Toiminimi
Kankaan Broiler Oy

25.11.1997

Toiminimi
Broilerikasvattamo M. Kangas Ky

21.12.1988 - 24.11.1997

Rekisterimerkinnät

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

25.11.1997 – nykyhetki

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

01.03.1995 – nykyhetki

Arvonlisäverovelvollisuus
Alkutuottaja/kuvataiteilija alv-velvollinen

01.01.1995 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

22.02.1989 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

21.12.1988 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Kankaan Broiler Oy (Y-tunnus: 0732044-5) on vuonna 1989 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HELLANMAA. Yrityksellä on 36 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on kananmunien tuotanto. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Kankaan Broiler Oy tarjoaa kananmunien tuotanto palveluita ja tuotteita HELLANMAAn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Postiosoite
Yhteinen

VAASANTIE 624, porras AS, as. 2 , 62130 HELLANMAA

Samankaltaisia yrityksiä

Mikkolan Siitoskanala Oy

0681740-9 • LAPPEENRANTA • Kananmunien tuotanto

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Oy JRB-Tukku Ab

1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa

Ojalan Minkki Oy

0177483-3 • HÄRMÄ • Turkistarhaus

Lapin Lintu Ky

0967208-1 • KIVITAIPALE • Kananmunien tuotanto

Talvitien Turkistarha Oy

0177489-2 • EKOLA • Turkistarhaus

Altamar Oy

1700075-2 • LOVIISA • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Osakeyhtiö Kattara

0118804-1 • LAPUA • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

Padel M Team Oy

0141304-2 • LAPUA • Muiden metallituotteiden valmistus

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus