Voimassa
Osakeyhtiö

Säntin Broiler Oy

Y-tunnus: 0617061-7

EUID: FIFPRO.0617061-7

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Broilerien tuotanto

Rekisteröintipäivä

05.03.1986

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

05.03.1986

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Nimihistoria

Toiminimi
Säntin Broiler Oy

01.05.2025

Toiminimi
Säntin Broiler Ky

02.07.1997 - 01.05.2025

Rekisterimerkinnät

Ennakkoperintärekisteri
Rekisterissä

01.03.1995 – nykyhetki

Arvonlisäverovelvollisuus
Alkutuottaja/kuvataiteilija alv-velvollinen

01.01.1995 – nykyhetki

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

05.03.1986 – nykyhetki

Työnantajarekisteri
Rekisterissä

01.03.1986 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

18.07.1985 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Säntin Broiler Oy (Y-tunnus: 0617061-7) on vuonna 1986 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on KOSKUE. Yrityksellä on 39 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on broilerien tuotanto. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Säntin Broiler Oy tarjoaa broilerien tuotanto palveluita ja tuotteita KOSKUEn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Postiosoite
Yhteinen

ERKKILÄNM. 47, 61720 KOSKUE

Samankaltaisia yrityksiä

Oy JRB-Tukku Ab

1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa

Mikvi Oy

1700073-6 • HELSINKI • Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta

GB Foods Suomi Oy

1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus

ZM Entertainment Oy Ltd

1700023-4 • HELSINKI • Ohjelmatoimistot ja manageripalvelut

TT-Fertek ky

0178106-4 • ORISMALA • Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus

Kauhajoen Yrityspalvelu Oy

1700545-7 • KAUHAJOKI AS • Muu liikkeenjohdon konsultointi

Myllymäen Broileri Oy

0139183-2 • RUSKO • Broilerien tuotanto

Arkkitehtitoimisto Jussi Aittoniemi Kommandiittiyhtiö

1700907-9 • JALASJÄRVI • Arkkitehtipalvelut

AgriNisu Oy

0505746-0 • HUITTINEN • Broilerien tuotanto

Lehmäjoen Vesihuolto Oy

0178119-5 • LEHMÄJOKI • Veden otto, puhdistus ja jakelu