Voimassa
Avoin yhtiö
Avoin yhtiö Helsingin Leipomo - Helsingfors Bageri
Y-tunnus: 0609199-4
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Rekisteröintipäivä
20.01.1986
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
20.01.1986
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
01.03.1995 – 29.02.1996
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
20.01.1986 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
29.08.1985 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Avoin yhtiö Helsingin Leipomo - Helsingfors Bageri (Y-tunnus: 0609199-4) on vuonna 1986 perustettu avoin yhtiö, jonka kotipaikka on HELSINKI. Yrityksellä on 39 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Avoin yhtiö Helsingin Leipomo - Helsingfors Bageri tarjoaa muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta palveluita ja tuotteita HELSINKIn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
00140 HELSINKI
Samankaltaisia yrityksiä
Avoin Tuotantoyhtiö Beat Back
1700249-1 • HELSINKI • Ääni-, kuva- ja atk-tallenteiden tuotanto
Kalljärven Vesiosuuskunta
1700132-5 • HELSINKI • Viemäri- ja jätevesihuolto
Asunto Oy Järvenpään Metsätähti
1700124-5 • JÄRVENPÄÄ • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Asunto Oy Tuupovaaran Pekkalantie 1
1700810-5 • TUUPOVAARA • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Villa Sisarpirtti Oy
1700321-6 • POJANLUOMA • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Auratum Kiinteistöt Oy
1700121-0 • TURKU • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Oy Alma Group Hotels Ab
1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat
Taideosuuskunta Tsuumi
1700096-3 • HELSINKI • Esittävät taiteet
Kiinteistö Oy Oulun Kaarnatie 18
1701316-6 • TAMPERE • Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Niittylahden vesiosuuskunta
1700101-8 • SAVONLINNA • Veden otto, puhdistus ja jakelu