Voimassa
Osakeyhtiö
Insinööritoimisto Matti Kölhi Oy
Y-tunnus: 0203070-5
EUID: FIFPRO.0203070-5
Päivitetty:
Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
Perustiedot
Toimiala
Rakennetekninen palvelu
Rekisteröintipäivä
30.06.1978
Y-tunnuksen rekisteröintipäivä
30.06.1978
Kaupparekisterin tila
Rekisterissä
Rekisterimerkinnät
EnnakkoperintärekisteriRekisterissä
01.03.1995 – nykyhetki
ArvonlisäverovelvollisuusLiiketoiminnasta alv-velvollinen
01.06.1994 – nykyhetki
KaupparekisteriRekisterissä
31.12.1980 – nykyhetki
TyönantajarekisteriRekisterissä
01.07.1979 – nykyhetki
Verohallinnon perustiedotRekisterissä
30.06.1978 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus
Insinööritoimisto Matti Kölhi Oy (Y-tunnus: 0203070-5) on vuonna 1978 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on JÄRVENPÄÄ. Yrityksellä on 47 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on rakennetekninen palvelu. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Insinööritoimisto Matti Kölhi Oy tarjoaa rakennetekninen palvelu palveluita ja tuotteita JÄRVENPÄÄn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).
Huomio!
Pian yritykset voivat itse muokata ja täydentää kuvaustaan tällä sivulla.
Osoitteet
PostiosoiteYhteinen
Sibeliuksenväylä 43, porras A, as. 2, 04400 JÄRVENPÄÄ
Samankaltaisia yrityksiä
Asunto-osakeyhtiö Ojasillantie 2
0100060-0 • ASKOLA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
Asuntotekniikka Oy
0100379-9 • HYVINKÄÄ • Rakennetekninen palvelu
Insinööritoimisto Pontek Oy
0201880-2 • ESPOO • Rakennetekninen palvelu
Oy Alma Group Hotels Ab
1700076-0 • SEINÄJOKI • Ravintolat
Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy
0201702-5 • HELSINKI • Rakennetekninen palvelu
Linjasuunnittelu Oy
0110912-0 • HELSINKI • Rakennetekninen palvelu
Suomen Talokuivatus Oy
0113953-0 • ISNÄS • Rakennetekninen palvelu
Asunto Oy Ojasillantie 4
0100044-0 • ASKOLA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta
TM System Finland Oy
0141686-8 • TURKU • Rakennetekninen palvelu
GB Foods Suomi Oy
1700030-6 • VANTAA • Muualla luokittelematon elintarvikkeiden valmistus