Voimassa
Asunto-osakeyhtiö

Asunto Oy Nurmelanhovi

Y-tunnus: 0126126-1

Päivitetty:

Tietolähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Perustiedot

Toimiala

Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Rekisteröintipäivä

15.03.1978

Y-tunnuksen rekisteröintipäivä

15.03.1978

Kaupparekisterin tila

Rekisterissä

Rekisterimerkinnät

Verohallinnon perustiedot
Rekisterissä

15.03.1978 – nykyhetki

Kaupparekisteri
Rekisterissä

14.05.1976 – nykyhetki
Yrityksen kuvaus

Asunto Oy Nurmelanhovi (Y-tunnus: 0126126-1) on vuonna 1978 perustettu asunto-osakeyhtiö, jonka kotipaikka on HYVINKÄÄ. Yrityksellä on 47 vuoden kokemus toimialaltaan. Yrityksen päätoimialana on asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta. Yritys on aktiivinen ja toiminnassa. Yrityksen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.harryharjula.fi. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Aholankatu, 05830 HYVINKÄÄ. Asunto Oy Nurmelanhovi tarjoaa asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta palveluita ja tuotteita HYVINKÄÄn alueella. Yrityksen tiedot on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Osoitteet

Käyntiosoite
Yhteinen

Aholankatu 12-14, 05830 HYVINKÄÄ

Postiosoite
Yhteinen

c/o IHH, Polkkakuja 1, porras E, as. 14 , 05810 HYVINKÄÄ

Samankaltaisia yrityksiä

Storia Oy

0110031-0 • HYVINKÄÄ • Kirjatukkukauppa

DC-Radio Oy

0107384-2 • HYVINKÄÄ • Sähköisten kodinkoneiden vähittäiskauppa

Emmika Oy

1700044-5 • RISTIINA • Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

1700082-4 • TURKU • Urheilu- ja liikuntakoulutus

PS Service Oy

1700577-2 • NIVALA • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

HelaStone Oy

0110059-9 • HYVINKÄÄ • Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Rakennus Lydman Oy

0107294-6 • HYVINKÄÄ • Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Oy JRB-Tukku Ab

1700061-3 • MUSTASAARI • Puutavaratuotetukkukauppa

Kiinteistö Oy Seinäjoen Hannanhalli

1700337-1 • SEINÄJOKI • Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallinta

Biokem Ky

1700830-8 • HYVINKÄÄ • Saippuan, pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineiden valmistus